Hra "Na textaře"

18.05.2014 18:14

V hodině HV jsme si povídali o písničkách umělých i lidových, a tak mě napadlo, vymyslet krátký text na melodii písniček Pec nám spadla, Prší, prší nebo Skákal pes. Motýlkům se tento nápad zalíbil a tady jsou vybrané texty od Lucky, Terky B., Honzíka a Sama, zazpívejte si.........

Ufo, ufo, ufonek přiletěl k Ostravě a co jsem s ním zažila, budu vám teď vyprávět. Bylo vážně k zamyšlení, zda ten ufoun přelud není, v talíři si se mnou hrál, písničku si notoval. Ju - ef - ou - en - ai na zemi je fajn, s lidmi je tu legrace, když nemusí do práce.

 

Prší, prší, jen se leje, maminka se pěkně směje, umíme si spolu hrát a hezky se usmívat. Jsem rád, že tu mámu mám, proto vám to povídám. Dneska je tak krásný den, proto už se těším ven.

 

Jazyk český, jazyk český, to je těžké učení, zamotáme si hlavičku, připomíná mučení. Matika je ještě těžší, zblázníme se z příkladů, tělocvik nás hodně těší, dáme kotoul dozadu. Nejlepší je vysvědčení, po něm přijdou prázdniny, to je ten čas bez učení, můžem dělat blbiny.

 

Síť nám spadla, síť nám spadla, kdopak nám ji nahodí, starej technik není doma a brácha to neumí. Zavoláme O2 guru, ten ji zdarma opraví, najde chybu, odstraní ji a zpátky síť nahodí. Síť nám spadla, síť nám spadla, to se často nestává, vzdělání je velká dřina, internet nám pomáhá.

 

 

—————

Zpět